I Stockholm kan du köpa markiser

Är det någon stad du ska köpa markiser i så är det i Stockholm. Här finns en uppsjö av olika designer och förnämlig kvalitet. Söker du en markis i Stockholm kommer du inte att bli besviken.

Att leta efter en markis i Stockholm hör nog till en av de enklare uppgifterna du kan ålägga dig själv. Med så mycket att välja på kommer du hitta vad du söker inom fem röda sekunder, som man säger. Välj mellan en klassisk randig eller en modernare enfärgad. Eller varför inte en specialdesignad som passar just dina fönster.

Det kan hända att du har fönster som är välvda där det passar bäst med en rund markis. Men tro nu för all del inte att markiser bara är till för dina fönster. Nej, en markis kan gör sig utmärkt när den sitter över dörren, din altan eller din uteplats. Du vet väl att det finns markiser för både husvagnar och husbilar också.

Markisernas funktion

En markis är egentligen bara en bit tyg som sitter i en speciell anordning där den rullas ihop när den inte används och kan fällas ut när den ska användas. Det görs antingen genom att den vevas ut mekaniskt eller så är den styrd av en sensor som känner av när det är soligt och då fälls den ut automatiskt på elektrisk väg. En synnerligen finurlig uppfinning som bidrar till att du kan få skugga när det behövs, eller skydd för väder och vind om det är det du behöver. Läs mer om markiser på denna sida: https://www.markisstockholm.nu/