Ett passersystem för BRF ger trygghet för de boende

Det är viktigt att människor känner sig trygga i sitt boende. Ett passersystem för BRF ger de boende trygghet och en enklare vardag. Ett passersystem kan kombineras med andra lösningar.

Vi vill alla känna oss trygga där vi bor oavsett om det är i en lägenhet eller i en villa. En BRF har många boende och det är viktigt med säkerhet för alla. Utöver lägenheter finns det exempelvis tvättstuga, garage, källarförråd och cykelförråd där man vill kunna styra åtkomsten. Bokning av tvättstuga och andra bokningsbara lokaler ska vara enkel. Det ska till exempel även vara enkelt att komma in genom porten. Idag finns det mycket smarta och effektiva lösningar för att ge boende trygghet samt en enklare vardag. Det görs med hjälp av ett passersystem för BRF som kan kombineras med olika lösningar.

Vad kan ett passersystem för BRF erbjuda er?

Hur behov och önskemål ser ut angående effektiva passersystem varierar stort. Din BRF kan få ett skräddarsytt system som är anpassat just för er och vad ni önskar. Det finns många olika lösningar för att låsa upp dörrar, exempelvis nyckeltaggar. Dessa taggar går att programmera för att ge tillgång till vissa utrymmen. Andra effektiva lösningar som finns är bland annat lås som styrs med hjälp av mobiltelefonen. En porttelefon är populär idag och finns hos många BRF för att se till att rätt person kommer in i fastigheten. Om så önskas kan din BRF få en porttelefon med kamera. En porttelefon kan integreras med övriga system.