Med en mäklares hjälp i Umeå

Husförsäljning kan vara enkel eller komplicerad men det är viktigt att göra allting rätt. För att vara på den säkra sidan kan man anlita en mäklare i Umeå.

De hade inte trott att de någonsin skulle sälja huset. Men livet har en förmåga att förändra förutsättningarna eftersom. Det var inte så att de skulle skiljas, nej, de hade båda fått jobb på ett företags utlandsavdelning. Jobben var i första hand två år. Så de hade haft någon att ta hand om huset ett tag.

De stod ute i trädgården när mäklaren kom på ett första besök. De hade bestämt sig för att göra det ordentligt med det samma. Det kunde inte skada att få ut ett bra pris så de kunde köpa ett nytt hus när de kom hem igen. De hälsade på varandra och började med att diskutera om trädgården.

Mäklare förklarade vikten av en fin trädgård

Trädgården var en av de viktigaste punkterna på att göra-listan. Träden skulle beskäras. Gräsmattan klippas och kanter beskäras. Häckar klippas så att de såg välskötta ut. Mäklaren i Umeå, som hette Tina, förklarade att trädgården är första intrycket. Ju större och mer välskött den var, desto mer skulle köpare lita på att huset var det också.

De fortsatte in och gick igenom rummen. De fick tips på vad de kunde göra för att få det mera säljbart. De skulle även plocka fram alla papper som ritningar, servitut och pantbrev. Hon rekommenderade dem att göra en överlåtelsebesiktning När hon körde ut från tomten såg de på varandra och log, nu hade de en hel del att göra. Boka en fri värdering här: www.mäklareiumeå.se