Ja, du kan tro på en mäklare i Gävle

Mäklare i Gävle kan inte sälja lägenheter bredvid Thomas DiLevas hem. Han bor nämligen inte där längre. Men det finns många andra fina adresser i Gävle.

Gävle! Thomas DiLevas hemstad. Inte konstigt att lägenheterna säljer som smör. Vem skulle inte vilja bo i staden som fostrat mannen bakom låten Vem ska jag tro på? Men när det kommer till att köpa och sälja lägenheter – vem ska man egentligen tro på?

Svaret är naturligtvis: mäklaren. Du ska tro på vad mäklaren säger, för han eller hon har en skyldighet att vara så uppriktig och öppen som det går när det kommer till skicket på lägenheten eller på hur budgivningen går till. Självklart vill en mäklare få ut så stor provision som möjligt, men han eller hon har ett mycket reglerat jobb.

Mäklare visar dig pärlorna i Gävle

En mäklare som menar att ett visst hus eller en viss lägenhet är ett riktigt bra köp, menar sannolikt också att det är så. Ärligt. Och då ska du lyssna, eftersom det kan vara svårt att själv avgöra vilka objekt som är pärlor och vilka som faktiskt bara är för svin.

Du kommer inte kunna bo granne med Thomas DiLeva om du flyttar till Gävle. Han har nämligen flyttat därifrån för länge sedan. Men människors själar svävar relativt fritt, och säkert finns en del av DiLevas ande fortfarande kvar i staden. Alla som lämnar en uppväxtstad lämnar nog kvar en liten bit av sig själva där.

Publicerat den
Kategoriserat som Mäklare